Prilagodite svoje poslovanje novim okolnostima!

Prilagodite svoje poslovanje novim okolnostima!

Obrazovanje, javne usluge, tržni centri, sportski i zabavni događaji su obustavljeni…

Pogođena su mnoga preduzeća, posebno mala i srednja. Nema sumnje, pandemija utiče na ponašanje potrošača. Ljudi kupuju iz e-prodavnica, a ne od fizičkih prodavnica. Već je postojao trend digitalizacije tržišta. Ali sada hitna potreba da zaštitimo naše društvo primorava nas da razmislimo o svom načinu života i načinu na koji kupujemo. Prilagođavanje novom ponašanju potrošača sada će biti pitanje opstanka za mnoge kompanije.

Sada je vreme za razmišljanje izvan okvira. Učinite razliku i investirajte u digitalni aspekt vašeg poslovanja.

U svakom slučaju preporučujemo:

 • Ostanite mirni
  To se odnosi samo na vaše zdravlje nego i na zdravlje vašeg biznisa.

 • Prilagodite se
  Napravi korak. Pređite na Online. Imate li web stranicu? Da li promovišete svoje usluge i proizvode pravilno i efikasno?

 • Razmišljajte izvan okvira
  Ako se vaše preduzeće fokusira na kupovinu van mreže u fizičkoj prodavnici (bez podrške eshop-a), sada je vreme za brendiranje. Zaustavljanje svih marketinških napora će vas na kraju primorati da potrošite još više vremena i novca na reklamiranje poslovanja kada se tržište ponovo otvori. Nadoknaditi izgubljeno vreme zahteva veliku i skupu promociju kako bi se vratili kupci.

 • Budite pametni
  Sve dok posao ostaje privremeno zatvoren, investirajte u brendiranje sa malim budžetom. Brendiranje vas održava povezanim sa vašim kupcima. Na taj način oni će biti tamo kada se ponovo otvorite.

 • Pitajte nas za savet
  Za vreme predostrožnih mera Covid-19 radimo na daljinu. Ostajemo uz vas i pružamo vam punu uslugu.

Comments are closed.